Företags massage

Ger positiva effekter på livskvalitén & trivseln på jobbet.


Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt och kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. Om ni ordnar med lämpligt massagerum så installerar vi miljöanpassad utrustning, krämer och massör och bänkar. 

Varför företagsmassage?


Företagsmassage är en viktig del i företagets friskvårdsarbete. Många arbeten idag är förenade med enformiga arbetsställningar som inte är bra i längden. Med massage på jobbet gör du det enkelt för din personal att få tillgång till en avslappnande behandling som vårdar kropp och själ. Massage är ett viktigt verktyg i Nianas arbete med att öka människors livskvalitet,komma igång med träning eller för att reducera stress. Med hjälp av massage stimuleras cirkulationen som gör att muskler och omkringliggande vävnad fungerar bättre. 

Avtal med oss & priser


Ett avtal med Lizzy's Wellness Center ger trygghet och stabilitet och ett målmedvetet hälsoarbete på företaget till rätt pris. Avtalet behöver inte bara innehålla företagsmassage utan kan även omfatta alla andra delar av vad ett modernt personalvård och hälsoarbete bör innehålla. 

Hur funkar friskvårdsbidraget och massage?

massage ingår i det som är avdragsgill och skattefri friskvård enligt skatteverkets regler. En förutsättning är att behandlingen erbjuds alla anställda och att massagen sker på arbetsplatsen, hos friskvårdsföretaget eller på ett gym eller liknande.   >>Les mer

Vad gäller för dig som arbetsgivare?

du som arbetsgivare bokar företagsmassage och ser till att vi har lokaler att arbeta i och erbjuder personalen detta som en skattefri förmån. Vi ser till att det är samma massör som kommer varje gång. Varje arbetspass är på max 6 timmar, vilket motsvarar 12 behandlingar. Kostnaden är avdragsgill för dig som arbetsgivare.

Hur kan företagsmassage hjälpa er som företag?

Företagsmassage är en del i företagets friskvård och hjälper ditt företag att minska risken för stress- och spänningstillstånd som kan leda till sjukskrivningar. Massage på jobbet hjälper din personal att slappna av och bli mer produktiv och mindre stressad.