Butiken

Ane's tvål

Ane's skapades med syftet att erbjuda hudvårdsprodukter av hög kvalitet till ett rimligt pris, handgjorda med naturliga och miljövänliga ingredienser. Samtliga tvålar är tillverkade med getmjölk, olivolja, kokosolja och smörer så som shea för att skapa återfuktande och lagom löddrande tvålar.

Huile de Jojoba - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja med jojobaolja, sötmandelolja, sheasmör och olivolja.

D'amande (Mandel) - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja tillsatt sötmandelolja, olivolja, sesamolja och sheasmör.

Calendula - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja med tillsatser som olja från calendulablomma, sötmandelolja, olivolja, sesamolja och sheasmör.

Karité (Sheasmör) - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja som tillsätts sheasmör, sötmandelolja, sesamolja och olivolja.

Miel de provance (Honung) - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja till vilken provensalsk honung, sötmandelolja, olivolja, sesamolja och sheasmör tillsätts.

Surgras (Superfettad tvål) - Tvål gjord av förtvålad oliv- och kokosolja. Denna tvål är särskilt rik på oljor (sötmandel-, sesam- och olivolja) och fettämnen (sheasmör). Den stora mängden oljor och smör skapar en extra återfuktande tvål. 

Ginkel's serier

Ginkel's skincare skapades 1984 av Dr D. Van Ginkel i Nederländerna. Ginkel's har skapat en serie professionella hudvårdsprodukter som möjliggör kompletta, skräddarsydda behandlingar för varje kund.
Vi erbjuder även Ginkel's hemmabox som innehåller de produkter som du kan använda hemma för att ta hand om din hud på bästa sätt!  

Argan care

Att åldras graciöst är inte längre en illusion! Argan face care är en serie kosmetiska produkter som kan få huden att se yngre ut. Patenterade botaniska aktiva ingredienser som Symgulcan och Sepilift DPHP kombineras med den kraftfulla marockanska arganoljan för en djupt stimulerande och närande effekt. De hjälper till att återställa fuktbalansen, stimulerar produktionen av fibroblaster, elastin och kollagen, skyddar hudcellerna mot UV-strålars skadliga inverkan och bildar en barriär mot åldrande inverkan från fria radikaler. 

Collagen care

Runt 40 års ålder börjar de första tecknen på hudens åldrande oftast bli mer synliga. Hudens flexibilitet och elasticitet minskad och de första rynkorna och kråkfötterna brukar titta fram. Collagen Face Care har utvecklats speciellt för att göra huden strålande och fyllig igen. Utvecklad med högkvalitativa aktiva ingredienser som Matrixyl som stimulerar kollagen och Retinol som tar sig an utmaningen mot de synliga tecknen på hudens åldrande. Effekten stöds ytterligare av närande växtbaserade oljor och sheasmör. 

Aloe vera care

30+ fasen av livet kännetecknas för många av en tidspressad tillvaro med arbete, umgänge, aktiviteter, kanske familjebildande och mycket mer. Detta påverkar huden mer än vi tror och det visar sig genom rubbad fuktbalans och avsaknad av lyster och liv i huden. Aloe vera face care ger effektiv hudvård och främjar en vital hud med de vårdande och återfuktande effekterna av aloe vera. Förutom de höra doserna av aloe vera innehåller denna serier ytterligare aktiva ingredienser som grönt te, sheasmör, panthenol och vitamin E. 

20+ - Allt du behöver för att ta hand om din hud i en och samma box. Produkterna är framtagna för att ge optimal vård och skydd för den unga 20+ människan. Boxen innehåller en mild men väl rengörande skum. Tar även effektivt bort smink och talg. En närande och skyddande dag och nattkräm samt ett e-vitaminserum för de med känsliga delarna av ansiktet som under ögonen, mungipor och käklinje. 

Rosa skin care riktar sig mot personer med rosacea, couperosis och känslig hud. 

Boxen innehåller 4 olika produkter. En gelformula renföring för rosacea, röd och irriterad hud. En lätt, lugnande och skyddande dagkräm. En närande och hudförbättrande nattkräm för optimal nattvård. Samt ett serum för känslig hud med botaniskt komplex. 

Dessa produkter är speciellt framtagna för ungdomar under 20. Produkterna är särskilt milda, extra rengörande och lugnande vid irritation och rådnad. 

Boxen innehåller 3 produkter; En extra rengörande, tvålfri skumformel som rengör huden på djupet och bidrar till en klar och ren känsla. 24-timmars dag och natt kräm samt en exfolierande ansiktsskrubb som även den rengör på djupet och bidrar till en klar och frisk hud. Skrubb ska endast användas ett par gånger i veckan.