Ginkel's skincare


Ginkel's skincare skapades 1984 av Dr D. Van Ginkel i Nederländerna. Ginkel's har skapat en serie professionella hudvårdsprodukter som möjliggör kompletta, skräddarsydda behandlingar för varje kund. 
Vi erbjuder även Ginkel's hemmabox som innehåller de produkter som du kan använda hemma för att ta hand om din hud på bästa sätt! 

Ginkel's serier

Argan care

Att åldras graciöst är inte längre en illusion! Argan face care är en serie kosmetiska produkter som kan få huden att se yngre ut. Patenterade botaniska aktiva ingredienser som Symgulcan och Sepilift DPHP kombineras med den kraftfulla marockanska arganoljan för en djupt stimulerande och närande effekt. De hjälper till att återställa fuktbalansen, stimulerar produktionen av fibroblaster, elastin och kollagen, skyddar hudcellerna mot UV-strålars skadliga inverkan och bildar en barriär mot åldrande inverkan från fria radikaler. 

Collagen care

Runt 40 års ålder börjar de första tecknen på hudens åldrande oftast bli mer synliga. Hudens flexibilitet och elasticitet minskad och de första rynkorna och kråkfötterna brukar titta fram. Collagen Face Care har utvecklats speciellt för att göra huden strålande och fyllig igen. Utvecklad med högkvalitativa aktiva ingredienser som Matrixyl som stimulerar kollagen och Retinol som tar sig an utmaningen mot de synliga tecknen på hudens åldrande. Effekten stöds ytterligare av närande växtbaserade oljor och sheasmör. 

Aloe vera care

30+ fasen av livet kännetecknas för många av en tidspressad tillvaro med arbete, umgänge, aktiviteter, kanske familjebildande och mycket mer. Detta påverkar huden mer än vi tror och det visar sig genom rubbad fuktbalans och avsaknad av lyster och liv i huden. Aloe vera face care ger effektiv hudvård och främjar en vital hud med de vårdande och återfuktande effekterna av aloe vera. Förutom de höra doserna av aloe vera innehåller denna serier ytterligare aktiva ingredienser som grönt te, sheasmör, panthenol och vitamin E.