Paket & Gruppaktiviteter

Wellness Weekend

För 2 personer. Kom och övernatta  i våra fina stugor och njut av lugnet som är det västerbottniska inlandet. Incheckning kl 15, utcheckning kl 12. Frukost serveras i vårat coffee house. I priset ingår vår avslappnande aromaterapi massage eller en uppfräschande ansiktsbehandling för er båda. Tid för er behandling bokas vid ankomst. 

2050;- / 2 personer

Wellness Dag

1 person - Unna dig en dag för bara dig! Vi bjuder på kaffe/te och fika i vårat coffey house. Du får välja två behandlingar á 50 minuter. En avslappnande massage, uppfriskande ansiktsbehandling eller kanske behöver dina fötter lite extra kärlek! - 995;-

2 personer - Ta med dig en vän och spendera en mysig dag tillsammans! Vi bjuder på kaffe/te och fika i vårat coffey house. Ni väljer 2 behandlingar var á 50 minuter. - 1850;-

För att vi ska kunna planera eran dag hos oss så önskar vi att ni meddelar vilka behandlingar som önskas senast 2 dagar före bokat besök.  

Workshop hudvård

Världen av hudvård kan upplevad som en djungel. Vilka produkter är bäst? Vad behöver min hud? Vilken hudtyp har jag? 

Vad som är rätt hudvård för ansiktet är olika för alla och det är inte alltid så enkelt att hitta rätt. Därför erbjuder vi en hudvårdsworkshop där vi tillsammans kan gå igenom alla dessa frågor och hitta den rätta hudvårdsrutinen för dig!

3-6 personer

Upplägg; 

- Tillsammans undersöker vi vilken hudtyp du har

- Vi presenterar de produkter vi användes oss av och tar fram de du ska använda under vår workshop.

- Sedan går vi igenom hur du rengör huden

- Efter detta får ni lära er hur man bäst exfolierar huden

- Vi lägger en ansiktsmask som får dra in i huden medan vi serverar dryck.

- Avslutas med dagcreme. 

Till vår hjälp har vi produkter från Ginkel's skincare som också är de produkter som vi använder vid ansiktsbehandlingar i vår salong. Dessa finns att köpa med i en smart homebox som innehåller de produkterna som just du behöver. 

Vi bjuder på kaffe, te eller kall dryck

Workshop - 100;- / person

100;- återfås vid köp av hudvårdsprodukter för hemmabruk